Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2018 10:19 - Какво се случва с ВАС днес и какво ви предстои?
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1804 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Погледнете графиката http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7, (отворете с линка, защото тук излиза частично). Днес, 13 септември 8:30 ч. положението не е много розово, така че се подгответе за поредната порция квантова трансформация. По причини, за които вече стана въпрос, от няколко дни тя протича скокообразни и се отразява на всеки човек по различен начин, в зависимост от неговото енергийно-вибрационно състояние. Много оскъдна е информацията по причина, че и Йерархията на Светлината не е сигурна в резултати. Абсолютно не става въпрос за катаклизми или за негативен изход на операцията, а просто те зависят в голяма степен от вас самите - нивото на планетарното съзнание, на всеки един от вас. За никой вече не е тайна, че всичко и всички сме взаимосвързани, като скачени съдове сме. Така че ако искате да помогнете на Великите, много е важно да запазите спокойствие, да се отдадете на позитивни размисли, да не допускате страхът и болката да ви обсебят.
Ще отделим повече място за да ви припомним за квантовите промени в човешкия организъм.
Много са тези, които не знаят нищо за Квантовия преход… Други знаят, но не вярват - за жалост, преобладават скептиците.
ЕТАПИТЕ на промяна, които протичат в човека са очистване и трансмутация, трансформация и възнесение:
1.Етап на Очистване и Трансмутация, (преобразуване) на физическото тяло.
Когато човек съзнателно подпомага тези процеси чрез хигиена, вегетарианство, здравословен начин на живот и закаляване, се постига излекуване на хронични заболявания, детоксикация, изчистване от патогенни организми, неутрализира се негативното въздействие на обкръжението. Всичко това води до едно отлично здравословно състояние на човека.
Вашето тяло от твърда, здрава въглеродна структура, става силициево - нарича се био-кристална основа. Дължи се на новата органика и новия водород. С 20% се увеличава необходимостта от вода в организма. Водата подпомага разрушаването на кристализацията в клетките на физическото тяло, и да се изгради новото тяло.
Пренастройват се физиологичните системи – сърцето, костната система, дихателната, храносмилателната, кръвоносната система. Резултатът е преструктуриране на организма на физическо ниво, промяна на генетичния код и ДНК, химически преобразувания, като всичко това води до пренагласа на телата към новите условия. Трансмутация има и в мозъка. Той също започва да се променя. Двете полукълба започват да се срастват.
Етапът протича с безпричинна и внезапна висока температура. Понякога се "разболявате" – висока температура, тресене или горещина. Изпотяване. Слагате термометъра, а там 36,6 или в краен случай 35,5. Как така? Целият в сополи, гориш, нямаш сили…Температурата 36,6 вече не е показателна. Такива кратковременни неразположения на организма и клетките са необходими за преминаването на друго ниво. Заради новата органика!
Промяна има в хормоналната система, в работата на жлезите и съответните им енергийни центрове. Забелязват се признаци на непоносимост към синтетичните тъкани, към варена и пържена храна, към месото изобщо, предпочитание към сурови плодове и зеленчуци.
Непоносимост към шума и бурните компании, към мръсния въздух, към мухъл, глутен, прах, много напитки - възникват множество алергии, които се появяват и сами изчезват в последствие (ако не се третират медикаментозно);
Поради новия водород, вашите тела реагират различно в различните ситуации. И това обърква лекарите. Когато мислите ви са спокойни, водата приема една формула, когато съзнанието ви е активно, водата приема свойствата на друга формула. Тези промени могат да станат за секунда, като веднага се променя цялата биохимия, метаболизмът на клетките става съвсем друг. Фармаколозите бият тревога, защото фармакологичните препарати изведнъж станаха вредни. Много фармакологични компании са уплашени, защото се налага да спрат да произвеждат продукция, а това е бизнес, това са пари. Затова си траят и плащат милиони на медиите да не разгласяват положението.

2. Етап на Електромагнитна и био-трансформация – засяга фините тела – от етерно до ментално. Изразява се в промяна на електромагнитната природа на човека, неговите енергийни центрове и аурата. ДНК вече се разкрива в съвсем друга светлина. Това, което до скоро учените определяха за боклук, изведнъж разкри своите многомерни страни.
В енергийната система се извършва прочистване на меридианите и енергийните канали. Фините тела приемат светлина с по-висока вибрация, която изчиства блокажите и тапите в тях.
Квантовата реалност ви позволява да управлявате материята чрез съзнанието си, така вашите способности стават неограничени. Превръщате се в творци. Мислите добиват невероятна сила. Когато менталното тяло заработи с пълен капацитет, а душата постигне доминация в поведението и емоциите, те добиват невероятна сила да създават нова реалност. Ако доскоро вие носехме отговорност за постъпките си, сега ще трябва да се учите на правилно мислене.
Квантовият преход създава НОВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ СЪС СВЕТА. Достатъчно е да изразите намерението си и Вселената започва да създава за вас събития и обстоятелства, които водят до изпълнение на вашите желания.
Как се постига всичко това? С правилни думи, с чиста мисъл и добронамереност.
Трансформацията във фините тела също като при трансмутацията, предизвиква горещи или студени вълни. Външни прояви на грип, бронхопневмонии, херпеси, туберколоза, липса на координация. На пръв поглед нелогични симптоми, които объркват тотално лекарите. Признаците са като при бременност: световъртеж, токсикоза, неустойчиво равновесие, повръщане, дълбок вътрешен огън, повишение на температура или снижение до 35 градуса по С, бърза промяна в теглото нагоре и надолу.
На фино ниво се променя характера и взаимоотношенията между хората - поради промяна в магнетизма на фините тела. Привличане и непоносимост между хората – проявена в разводи или обратно – в прекомерна привързаност. Промяна в сексуалността – ин-ян енергиите променят баланса си.
Променя се взаимовръзката с космическите енергии и тези на природата, включително с електрическите уреди и техниката – компютри, телефони и пр.

3.Етап на ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ Много е интересен физико-психическия момент, който се забелязва – вие преставате да се виждате един друг. Вече става така, че може дори да преминавате един през друг без да се забелязвате и без всякакъв дискомфорт. Това е възможно при големи разлики във вибрацията на хората. Става разделяне на Реалностите – едни отиват на ляво, други на дясно.
Как може да установите, че преживявате духовна трансформация?
Признаци за този етап са: липсва страх, негативни мисли, болестите изчезват, дисхармонията в личния живот – също. Излизате от матрицата – така намалява въздействието на околните върху вас. Привличат ви природата, изкуствата, забелязвате красотата около вас. Това са малка част от признаците на духовна трансформация и че сте в синхрон с възнесението на планетата.
Какво още се променя?
Духовната трансформация се проявява и като липса на интерес към живота, към познатите общоприети цели - към контакти с другите хора, намалява привързаността към семейство и семеен живот, към слава, материални облаги, изглежда сякаш човек губи вкус към живота и в същото време се събужда интерес към дълбоките и глобални проблеми, тревога, че животът не е това, което ви заобикаля, нещата не са както трябва.
Появява се безсъние след полунощ. Има промяна в биологичния часовник - сън през деня, до обяд. В началото има сънища с много агресия – което е чистене на дълбоки травми, но по-късно те стават приятни, леки, цветни.
Денем често се чувства слабост и отпадналост, временна псевдо-загуба на памет, смътна ориентация във времето и мястото. Тя настъпва без да има някакво външно въздействие. Например, седите спокойно и изведнъж – нищо не помните. Това продължава от няколко секунди – до 5,6 минутии, след което отново се връщате към редовния си живот и състояние. В такива случаи във вас се изключват някакви стари информационни пакети, излишни спомени. Те вече не ви трябват, а са енергиен баласт. Псевдо-забравянето освобождава място за новото. Когато при вас настъпи нещо от рода на склероза, приемете го абсолютно спокойно и знайте, че това не е болест, а Планетарен Преход.
Понякога се пораждат внезапни подтици да се освободите от стари вещи, изхвърляте дрехи, мебели, разпродажба на имоти, искате да се освободите от стари навици, да промените житейската среда – професия, месторабота, местоживеене. Това е гласът на душата да се разшири. Всичко това се съпровожда с безпричинна носталгия за завръщане – смътен спомен към нещо и някъде.
Възникват блуждаещи внезапни болки, безпричинни депресии, чувство на обърканост и безпомощност, безразличие, може да се стигне до мисли за самоубийство.
Промените са толкова много – и специфични за всеки човек, толкова разнообразни, че не могат да бъдат изброени. Но както и да се чувствате, попитайте се – дали не е от квантовата трансформация?
Това, което е НАЙ-ВАЖНО ДА ЗАПОМНИТЕ – при първия признак, не се втурвайте към личните лекари, при специалистите. Не си трошете времето и парите за прегледи и изследвания. Дори е противопоказно! Медицинската апаратура хваща състоянието в момента, а то за минути всъщност се променя. Това води до погрешни диагнози и съответно - неадекватно лечение.Телата ви са в стрес - единствено верен отговор може да получите от Висшия си АЗ, но докато се научите да го чувате – най-важния инструмент остава МАХАЛОТО.
Замисляме да организираме отново нова поредица радиестезийно обучение в Бургас, което ще ви даде възможност сами да се справяте със здравословните си проблеми. Но дотогава просто запазете спокойствие и се отдайте на радостта, че живеете в най-интересния отрязък време от хиляди години насам.
За вас с любов продиктува Джуал Кхул, а записа ЛАУ.
https://www.facebook.com/groups/768897059882029/permalink/1581282595310134/




Гласувай:
0



1. truthful - Изпървом трябва да осъзнаем, че ...
13.09.2018 19:15
Изпървом трябва да осъзнаем, че Земята не е кълбо, а е ПЛОСКА. Няма как да е кълбо с вода на него, да се върти и пътува с едни огромни скорости не знам къде си!?
Второ - над плоската земя на около 120 км има КАПАК наречен небесна твърд, над който има вода.
Трето - трябва след горните две да си отворим очетата и да видим картата на антените HAARP - https://worldexaminernews.files/2011/05/haarp-locationsworldwide_01.jpg
Четвърто - да си зададем въпроса как е възможно да има такива резки амплитуди, защото това е честота!(eлектромагнитни импулси, изкуствено създадени от една група хора, която иска свят под 500 000 000 и повече от 35 години си е построила паметник наречен Georgia Guidestones с надписи на него.
И т.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2513803
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031